Passin i vegin


Descobreix un dels espectacles més fascinants amb l’elit dels millors artistes internacionals!

Submergeix-te en el màgic món del circ de qualitat a través d’una funció inoblidable amb la garantia dels creadors del Festival del Circ Elefant d’Or: divertits pallassos, acròbates d’inversemblants proeses, temeraris trapezistes desafiant la gravetat… un esclat de colors i emocions per a gaudir en família!

Ambientació, música, atraccions i balls et faran somiar! Dues hores d’espectacle de la mà d’una acurada selecció dels millors artistes del moment: guardonats en els principals festivals internacionals, estrelles dels millors circs del món, aclamats en els cinc continents.

El Circ Charlie Rivel és el circ de les Fires de Sant Narcís de Girona amb orquestra en directe i un reguitzell de primeres estrelles dels grans circs internacionals. Un espectacle de circ d’alta qualitat en homenatge al nostre pallasso més universal. 

Els espectacles es realitzen a la Cúpula de les Arts del carrer de Barcelona, número 72 de Girona: una àmplia vela climatitzada, de disseny innovador i avançada tecnologia en llum i so, sense cap columna interior (visibilitat total), còmodes butaques individuals, una extraordinària proximitat visual amb l’artista des de qualsevol butaca, amb capacitat per a 800 espectadors, serveis de cafeteria i aparcament públic a proximitat.


No deixis que t’ho expliquin!
L’has de viure!