Hotel Sidorme Girona


Web Hotel Sidorme Girona 

La seva proximitat a les fabuloses platges de Costa Brava, com al dinamisme cultural i empresarial de la zona, fan de Sidorme Hotel Girona un allotjament ideal per a les estades de lleure i negoci.

L’Hotel Girona es troba a l’entrada de Girona, dins del centre comercial Espai Gironès. Amb accés directe a l’autopista A7 que uneix França amb Barcelona, a 3 Km de la Fira de Girona i a 4 km del centre Històric de la ciutat, es troba només a 12 Km de l’Aeroport de Girona.

El nostre hotel econòmic disposa de 98 habitacions climatitzades, equipades amb un bon llit, bany amb àmplia dutxa, televisió de pantalla plana, taula de treball, tot això, amb un disseny modern i funcional.

Un hotel barat a Girona on oferim connexió Wi-fi gratuita d’alta velocitat, parking gratuït, cafè gratuït i els teus fills dormiran gratis a l’habitació dels pares fins als 12 anys (máx 1 nen). També trobaràs una zona de jocs per a nens i una sala de reunió per a 12-15 pax. Tot això amb un servei personalitzar 24 hores i un esmorzar buffet Continental amb un ampli assortiment.

Miquel Martí i Pol, 11 Sector Nord-Oest · 17190 Girona | hotel.girona@sidorme.com