Escoles

Després d’estrenar-se a la ciutat de Figueres per primera vegada al món, el Circ Charlie Rivel es traslladarà a principis de l’estiu 2015 a Santa Susanna (Maresme), amb una proposta educativa per a tots els centres que s’hi desitgin apuntar! 

foto-x-seccio-escolesEl Circ Charlie Rivel és el nou circ català en memòria al nostre pallasso més universal. En ell, les arts del circ es fusionen amb la música catalana, les danses populars o el ric vestuari del nostre folklore. Submergiu-vos en el màgic món del circ de qualitat mercès a una funció inoblidable de la mà d’una acurada selecció dels millors artistes del moment. El circ de qualitat mostra la convivència entre cultures, el treball en equip i la cultura de l’esforç amb atraccions fruit de la dedicació i la constància.
El llenguatge artístic de l’espectacle suma el gest acrobàtic amb la cultura popular catalana: un circ amb una forta càrrega d’emocions on la intrèpida parella de trapezistes evoluciona amb els aires de “Rosor” o el destre malabarista passa les bitlles a ritme d’una rumba de Peret.
Els espectacles es realitzen sota una àmplia vela climatitzada, de disseny innovador i avançada tecnologia, sense cap columna interior, còmodes butaques individuals, amb capacitat per a més de 800 espectadors amb tot tipus de serveis annexes: cafeteria, WC i ampli aparcament gratuït  pels autocars a pocs metres

En definitiva, una ocasió irrepetible per a gaudir del Circ d’alta qualitat!

Funcions:

A la carpa plantada a Santa Susanna (Maresme) · Parc de les Fonts – Torrentó de can Gelat 

Dimecres, 27 de maig a les 10:30h
Divendres, 29 de maig a les 10:30h

Dijous, 4 de juny a les 12:30h
Divendres, 5 de juny a les 10:30h
Dimecres, 10 de juny a les 10:30h

 

Accediu al FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

 

Notes:
– En aquesta activitat s’hi poden inscriure els centres educatius d’Infantil, Primària i Secundària, amb els grups classe que cada centre decideixi.
– Per assistir als espectacle serà necessari fer un pagament previ de 6€ per alumne (professorat acompanyant gratuït*). La duració dels espectacles és d’1.30h aproximadament.
– Un cop realitzada la inscripció a través del Formulari anterior, la reserva es considerarà CONFIRMADA un cop rebut el pagament corresponent com a màxim una setmana abans de la funció escollida, del contrari la reserva serà cancel·lada.

* Educació Infantil: 1 professor per a cada 7 alumnes.
Educació Primària i Secundària: 1 professor per a cada 10 alumnes.
Tarifa de professor acompanyant extra: 6€.

Més informació a:

Show Business Entertainment S.L.
Peralada, 34, 3r B – 17600 Figueres – Alt Empordà/Catalunya
Tel. 627 244 953 | info@circcharlierivel.com