El nou Circ Català

Invalid rotator ID specified (path erc_25_1423404734 doesn't exist). Unable to display rotator.


Descobreix un dels espectacles més fascinants amb l’elit dels millors artistes internacionals!

 

Submergeix-te en el màgic món del circ de qualitat a través d’una funció inoblidable amb la garantia dels creadors del Festival del Circ de Figueres: divertits pallassos, acròbates d’inversemblants proeses, mags sorprenents, temeraris trapezistes desafiant la gravetat… un esclat de colors i emocions per a gaudir en família!

Ambientació, música, atraccions i balls et faran somiar! Dues hores d’espectacle de la mà d’una acurada selecció dels millors artistes del moment: guardonats en els principals festivals internacionals, estrelles dels millors circs del món, aclamats en els cinc continents.

El Circ Charlie Rivel és el nou circ català en homenatge al nostre pallasso més universal. En ell, les arts del circ es fusionen amb la nostra música, danses i vestuari tradicional. El llenguatge artístic de l’espectacle suma el gest acrobàtic amb la cultura popular catalana: un circ amb una forta càrrega d’emocions on la intrèpida parella de trapezistes evoluciona amb els aires de “Rosor” o el destre malabarista passa les bitlles a ritme d’una rumba de Peret.

Els espectacles es realitzen sota una àmplia vela climatitzada, de disseny innovador i avançada tecnologia en llum i so, sense cap columna interior (visibilitat total), còmodes butaques individuals, una extraordinària proximitat visual amb l’artista des de qualsevol butaca, amb capacitat per a 800 espectadors, serveis de cafeteria, aparcament públic a proximitat…


No deixis que t’ho expliquin!
L’has de viure!